Telefon: 041 349 812 Lokacija (klikni)
Pon 10:00 – 12:00 Sre 15:00 – 17:00
podajrokopisarna@gmail.com



Začeli smo s usposabljanjem za prostovoljce


Konec februarja 2022 smo na projektu Podaj roko začeli z usposabljanjem bodočih prostovoljcev, ki bodo v domačem kraju priskočili na pomoč starejšim občanom pri manjših opravilih, s družabništvom ali tako, da bodo ustanovili skupino starejših, ki se bo redno srečevala z namenom povezovanja, osebne rasti in zorenja. V dveh skupinah, ki se srečujta vsakih 14 dni se prostovoljci pripravljajo na prostovoljsko delo, na specifike dela s starejšimi ljudmi in se tudi sami pripravljajo na svoje lastno kakovostno staranje, med seboj pa si člani delijo izkušnje, ki jih osebno bogatijo. Velja namreč, da pri prostovoljstvu sami enako prejemamo kot dajemo!

Skupini se bosta srečevali do poletja, v jeseni pa bosta nadaljevala s usposabljanjem in pričela s izvajanjem prostovoljskih aktivnosti.

Ob enem se bodo v jeseni pričela tudi nova usposabljanja za različne oblike pomoči, na katerega ste vabljeni mladi, študentje, starejši in vsi, ki se strinjate, da je v življenju najboljša naložba prav medsebojna pomoč! Vabljeni, da se nam pridružite!

Skupina Podaj roko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja