Telefon: 041 349 812 Lokacija (klikni)
Pon 10:00 – 12:00 Sre 15:00 – 17:00
podajrokopisarna@gmail.com

Potrebujem pomoč

Nihče si ne more narediti lepega življenja čisto sam, brez pomoči drugih. Še v srednjih letih ne, kaj šele v otroštvu ali na starost! Najboljši naložbi v življenju sta medsebojna pomoč ter urejeni medčloveški odnosi in zanju se nam splača potruditi! 

V kolikor potrebujete pomoč pri manjših opravilih na domu, bi si želeli lepega pogovora v družabniškem paru s prostovoljcem, bi se želeli pridružiti skupini za kakovostno staranje ali skrbite za nekoga in bi se želeli pridružiti ali pa le iščete informacije različnih organizacij, ki nudijo pomoč starejšim in njihovim svojcem na območju naše občine – ste na pravem mestu!

Na tej strani smo za vas na enem mestu zbrali pomembne informacije o možnostih pomoči v občini Log – Dragomer. Če ste starejši, lahko za pomoč pri manjših opravilih zaprosite tako, da kliknete na okvirček Prijava. Prav tako se preko iste povezave zaprosite za družabnika ali se prijavite na srečanja skupine za kakovostno staranje. Vedno pa nas lahko tudi pokličete preko telefona ali nam napišete elektronsko sporočilo.


    S pošiljanjem povpraševanja dovoljujem, da se navedeni osebni podatki uporabljajo pri reševanju mojega primera in vodenju interne statistike.