Telefon: 041 349 812 Lokacija (klikni)
Pon 10:00 – 12:00 Sre 15:00 – 17:00
podajrokopisarna@gmail.com

Pisarna za starejše

Pisarna je delovni prostor, kjer je mogoče na enem mestu pridobiti vse osnovne in podrobne informacije o različnih vsebinah za starejše, kot na primer o aktualnih dogodkih, o prostovoljskih skupinah in njihovih uslugah, o podpori in pomoči starejšim in njihovim svojcem pri reševanju različnih stisk in problemov, o izobraževanjih in svetovanjih na različnih področjih itd.

V pisarni za starejše vam želimo ponuditi prostor:

  • Zaupanja – kjer bomo skupaj iskali rešitve za težave, s katerimi se soočate
  • Za pogovor – kamor lahko pridete mimogrede na klepet ob kavi ali pa na kakovosten medosebni pogovor
  • Informiranja – kamor lahko pridete po informacije o dogajanju v občini, po informacije o pravicah in možnostih po upokojitvah, prostovoljskih dejavnostih v občini itd..
  • Za pomoč – kamor lahko pridete po pomoč; naj bo to izpolnjevanje obrazcev, učenju uporabe pametnega telefona ali česa drugega
  • Ozaveščanja – kjer bomo odpirali pomembne teme, katerim se pogosto raje izognemo
  • Skupnosti in povezovanja – kjer se bomo povezovali s so-občani in se pogovarjali o skupnih potrebah in željah
  • Medsebojnega učenja in izmenjava izkušenj – kjer bo vsak od nas učitelj in učenec

Pisarna je prostor vseh občanov – poleg aktivnih starejših in tistih, ki že potrebujejo pomoč in oskrbo, bo ta namenjena tudi tistim, ki starejše oskrbujejo; torej svojci, prijatelji, sosedje; za ljudi, ki so pred upokojitvijo in za mlado in aktivno delovno generacijo, kjer prostor pisarne omogoča tudi medgeneracijsko povezovanje. Vsi, ki bomo del pisarne, se bomo skupaj trudili, da bo pisarna za starejše prostor, kjer je prisotna volja, znanje, potrpežljivost, vztrajnost za aktivno in kakovostno staranje v občini Log – Dragomer.

Pisarna je locirana v stavbi občinske uprave Log – Dragomer, nasproti lekarne in ambulante ter je dostopna z dvigalom.

Odpiralni čas pisarne je v ponedeljek med 10. in 12. uro in v sredo med 15. in 17. uro. Pridete lahko brez najave, na voljo pa smo vam tudi na spodnjem telefonu in elektronski pošti.

Lokacija pisarne