Telefon: 041 349 812 Lokacija (klikni)
Pon 10:00 – 12:00 Sre 15:00 – 17:00
podajrokopisarna@gmail.com



Utrinki projekta

Podaj Roko

Med poletno počitniškimi dnevi se z veseljem spominjamo prijetnega dogajanja preteklih mesecev, ko so se v okviru projekta Podaj roko izvajale številne aktivnosti za starejše in njihove svojce!

Zelo pestri so bili pomladni dnevi, polni zanimivih predavanj; kako poskrbeti za svoje zdravje, predavanja o demenci, delavnice varno staranje; razvedrili pa smo se tudi na dveh odklopih za svojce.

Od februarja 2022 poteka usposabljanje za prostovoljce za kakovostno staranje, ki bodo izobraževanje nadaljevali v septembru. Redno se je mesečno srečevala tudi skupina svojcev in medgeneracijski družabniški pari ob učenju uporabe pametnih telefonov. Intenzivno smo delali tudi v lokalni akcijski skupini v okviru delovnih skupin in pri pripravi strategije za starejše.

V juliju in avgustu že načrtujemo jesen, ki bo ponovno pestra; predlagamo vam, da nam sledite preko spletne strani projekta in spletne strani občine; če želite redno obveščanje po elektronski pošti pa nam pišete tudi na podajrokopisarna@gmail.com ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041 349 812.

Tudi v poletnih mesecih bomo veseli, če nas obiščete v pisarni za starejše ob ponedeljkih od 10. do 12. ure, na voljo smo vam za informacije, pogovor ali klepet.

Želimo vam razigrano in oddiha polno poletje 2022!

Ekipa Podaj roko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja